Marcus Birro..

image
Ska ni läsa ett blogginlägg/ krönika i dag så är det Marcus Birros. Han sätter på ett utomordentligt sätt fingret på att vissa anser sig ha rätt att ”sparka på den som ligger” genom verbala påhopp och sk skämt. Själva däremot så tål de inte om det är den omvända situationen. Oavsett vilket, det är inte ok att sparka på någon som ligger även om de som i det här fallet heter Jimmie Åkesson. Punkt.

image
Själv har jag en super lazy söndag till 100%. Välbehövligt & skönt. Var ju ute på middag igår och sedan ett besök på Teatergatan en stund. Unnade mig lite champagne..
Har ju alltid lite ”bakis” problem dagen efter om jag druckit mer än ett glas. Inget katastroftillstånd så många glas blev det inte:)

image
Inte värre än att jag mår helt ok nu. I morgon ska jag ta det första lilla ministeget i projektet med den där idéen jag bara inte kan släppa. Ska inte börja jobba med det nu innan allt annat är klart och på plats men vissa saker måste förberedas för att kunna starta sedan när tiden finns för att göra det. Det är vad lunchmötet i morgon handlar om.

Såg inte Så mycket bättre i går men såg på Aftonbladet.se att Ola Salo kände sig besviken på klippningen av programmet. Tyvärr alltid en risk att de klipper ihop det så att det blir lite mer ”sensationellt, spännande eller vad det nu kan vara” Trist för dem som drabbas, framför allt när det påverkar tredje person.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.