Lördag:)

image
En hel helg framför oss – härligt eller hur! Sovmorgon hoppas jag att alla kunnat få och har både avkoppling och något kul på helgens ”agenda”.

image
På agendan på fm står översättning. Ska översätta ett speciellt dokument på ett gäng sidor som vi ska bifoga till alla som är intresserade av att köpa bostad på Costa del Sol genom oss. En heltäckande guide som beskriver såväl Solkusten som köpprocessen från A-Ö. Vi har den mesta informationen på hemsidan såklart men det här är för att göra det ännu lättare för ev intressenter/ köpare. Har kommit en bit på väg men har en bra bit kvar och det har jag bestämt mig för ska vara klart i dag.

image
Jag och teknik är och kommer ALDRIG bli kompatibla.. Blir tokig! Bengt, kan du inte i alla fall överväga att bo under min säng januari-mars? Jag kan då i utbyte lova att det är sängen i Marbella:) Du kan få gå ut i bland oxå – är inte detta an offer you cant refuse?:)

Kram

En reaktion på ”Lördag:)”

  1. Tyvärr så har jag alldeles för ont om lediga semesterdagar. Jag är i Spanien över nyår men ganska långt bort från Marbella (700 km?).
    Skulle ersättningsnivån vara tillräcklig så skulle jag redan bo i Katalonien 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.