Genom mina läsglasögon..

image
..läser jag i dag det enda vettiga Jimmie Åkesson någonsin satt på pränt. Oavsett vad man tycker om honom och hans åsikter är det i alla fall ett tecken på mänsklighet i hans text i dag om att han kommer vara sjukskriven under en längre tid.

Annars läser man mest om elände, Ebola, mord, krig osv i all oändlighet. Börjar ligga lite väl mycket i sägningen ”Humans yes – humanity no” Minst sagt en oroväckande utveckling måste man väl ändå tyvärr konstatera.
Men det ska man väl ändå inte hålla på och tänka på och skriva om när det ska vara Fredagsmys. Jo, det finns alltid en anledning att låta bli att tänka på vad som egentligen händer och därmed fortsätta att passivt bara konstatera.

image
Det är i alla fall inte utanför Fredriksborg de letar efter ”inkräktare” och U-båtar mm och det känns bra. Även om alla våra gäster självklart är precis lika viktiga så har vi ikväll en ”celeber” hotellgäst. Vore ju lite trist för denna och alla de andra hotellgästerna inte fick uppleva lugnet utan hamnade i en militär insats..

image
Läser oxå att det spekuleras hur och varför Magdalena Graafs son dog. Har folk noll empati? Släpp det, vad spelar det för roll? Hon har förlorat sin son och det kan ingen av dem som skriver och spekulerar ens förstå en bråkdel av vidden av sorg för henne för då hade de undanhållit sig från spekulerande.

image
Lite mer kärlek, empati och inte minst respekt är vad vår värld behöver just nu..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.