Here we go..

image
..again. Min iPad har helt flippat ur och gör mig galen. Var således tvungen att skaffa en ny. Eftersom jag ständigt och jämt släpar runt på min iPad och inte alltid vill ha vare sig en stor eller tung handväska så bestämde jag mig för en iPad mini. Skulle installera och göra iordning och självklart passar inte sim-kortet. Så nu måste jag iväg till en 3 butik och skaffa rätt sim-kort. Alltid något strul med tekniken för mig..

image
Bara att klämma in i morgondagens schema att ge sig ut och fixa det. Får räkna ihop lite mer av min STORA myntsamling och gå och växla i blomsteraffären och köpa något annat ”gratis” den här veckan. Får se vad det blir.

image
Snart dags att åka till Helsingfors igen, tycker precis jag kom hem därifrån.. Den här gången ska jag vara ute i bättre tid och beställa biljetter, dvs typ i morgon. Fördrar Silja Line även om mina fördomar mot Viking Line kommit lite på skam. De har faktiskt till och med lite bättre hytter, vi får se på vilken båt jag hamnar.

image
Har fått mycket gjort i dag men hade som vanligt en något för ambitiös To Do lista. Ska skriva om veckans lista för den består som tur är av fler To Dos markerade med den rosa överstrykningspennan än ”kvar att göra To Dos” Helgen kommer i stor utsträckning öronmärkas för två saker skriva texter till en hemsida och en middag.

Fredagskvällen däremot kommer bli Eva Ps alldeles egna fredagsmys..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.