Ugglor & trötthet

image
Har inte sett något avsnitt av Uggla flyttar in men har hört mycket positivt om det så måste ta kolla på TV4 play de avsnitt som redan sänts. Har alltid sedan tonåren gillat Magnus Uggla så jag kan ju inte missa hans program.

image
Tänker mycket ikväll inför morgondagens arkitekt möte. Ett av rummen ska ju heta Knut eller Knutte. Det var säkert 35 år sedan han dog men jag minns framför allt två saker hans pillemariska blick när han smet från frugan Ester och satte sig i ”ladan” och täljde sina trägubbar. Han var grymt duktig på det, måste få tag på något han täljt som kan finnas på hans rum..

image
Ett annat av rummen ska heta Acke, Ettans lössnus, en kortlek & en flaska brännvin det var Acke det.
Världens snällaste som körde oss till matbussen på landet så att vi kunde köpa godis. 3-4 kusiner flaket och någon gång hamnade vi i diket och skrattade så vi grät.

image
Har inte fått lika mycket gjort som planerat på To Do listan, men det är bara att jobba ikapp under resten av veckan, inte svårare än så..

image
Måste se till att sova tillräckligt i natt. Ska ju på
DIs event på Berns i morgon kl 17.00 och därefter middag hemma hos Madeleine & Oliver. Båda grejerna tillsammans med Cissi Dahlbom. STORA mirakelväskan lär komma till användning i morgon har jag en känsla av..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.