Arbetsdag 10-22..

image
Arbetsdagen blev lite längre än planerat 10-22, med avbrott för klippningen då. 18-mötet drog ut på tiden men det var väl investerad tid. Hann då inte med någon översättning så får jobba på snabbt i morgon eftermiddag och kväll..

image
Blir mörkt tidigt nu, tänk om alls träd i stan skulle vara beklädda med lampor som på bilden. Vad fint det skulle vara. Kanske något att titta på för Fredriksborg. Om man gör det smakfullt skulle det både bli fint och fylla funktion kan jag lova. Det blir sååå mörkt där och de lampor vi har räcker inte till för att lysa upp ordentligt.
Hmm, tål att tänkas på och undersöka kostnaden för.

image
Måste ringa i morgon och se om det finns någon paniktid för mina naglar på onsdag. Har blivit avskavt på en nagel och en till på väg, är det fulaste jag vet med avskavt nagellack.. Det måste de väl ändå ha förståelse för och hitta en lucka någonstans kan man tycka:)

image
Skulle tycka att det var trevligt om jag fick ett whatsapp i morgon.. Nu ska jag göra ett ryck och få ner mail och sms inkorgarna till noll och sedan läsa vidare i Janne Schermans bok. Håll ögonen öppna, när den är utläst kör vi samma grej som med riskkapitalist boken. Du får den skickad hem till dig i utbyte mot 100kr till valfritt välgörande ändamål..

I morgon kl 10.00 uppdaterings & planeringsmöte med Figge..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.