Jag & mina idéer..

image
..får väldigt ofta idéer hit och dit. En del stannar en kort stund andra biter sig fast för att jag inte kan släppa dem. Den typen av idéer som biter sig fast kan variera från stort till smått men det alla två saker gemensamt:
1. Det känns kreativa och energigivande
2. Det finns, i alla fall på idestadiet, en affärsmöjlighet i det.
Nu har jag fått en sådan där ide som biter sig fast..

image
Då blir jag otålig och måste ”diciplinera” mig så att jag inte tjuvstartar. Kan ju inte ha 100 bollar i luften – har ett gäng kvar att plocka ner men..

image
..tankarna återkommer gång på gång till just den där iden och jag vill inget hellre än att sätta igång med ”research” och få fram en grundplan. I och för sig bra för det fungerar ju som en bra motivator att bli klar med det som hänger i luften, bli bättre på att prioritera och en massa annat..

image
Det riktigt kliar i fingrarna att komma igång, tror verkligen på iden. Nej, jag ska inte starta något jätteprojekt, typ ngt nytt hotell eller så, det här är något helt helt annat..

Men first things first som det heter så nu till det som ska göras idag..men en tanke eller två på den här iden kan ju inte skada när man packar upp, går & handlat och allt annat som ska göras eller hur?

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.