Bill Gates & Pepsi..

image
Riktigt regnrusk & tråkhöst ute men här inne är det mysigt ned mina nya blommor och radion skvalande i bakgrunden. Ska strax ta tag i To Do listan det blir dagens sista måste. Är trött som tusan, somnade vid 04.00 och vaknade vid 09.30 så kommer nog somna tidigt ikväll..

image
Är lite spänd på både hur vår annons kommer se ut, vara placerad och om den ger något resultat. Vi har en helsida för Lotus i ett specialnummer av DI weekend som
når 1 miljon hushåll på fredag.

image
Vi som annonserat och lite annat ”löst” folk får en förhandstitt på onsdag kl 17.00 på Berns.. Ska gå dit med Cissi Dahlbom för vi ska på en gemensam middag kl 19.00.

Apropå Berns..
image
..så bodde Bill Gates där under sitt Stockholmsbesök för ett gäng år sedan. När han på eftermiddagen kom till rummet och öppnade minibaren upptäckte han till sin fasa att det var Pepsi flaskor i kylen.. Han klagade omgående och krävde att de fixade Coca-Cola.
Bra där Bill! Hur som helst så hamnade det på mitt bord eftersom det var enligt Berns en paniksituation. De hade ju inget kundnummer hos oss och vi hade knappast expressleveranser heller. Men vad gör man inte för en man med så god smak? Det tog inte lång tid innan vi löst så att Bill kunde sitta på sitt rum och Enjoy his Coke:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.