Mulet & lite ”kallt”

Ja, allt är ju relativt men i jämförelse med de andra dagarna den här veckan så är det kallt. Jämfört med Stockholm är det så klart varmt.

image
I morgon kväll bär det av mot Stockholm. Mycket på agendan i Stockholm nästa vecka så känns skönt att ha söndagen hemma först. Skulle vi ha stannat kvar för att åka hen på måndag som vi tänkt från början hade vi varit tvungna att byta hotell, för här är det fullbokat lördag natt.. Känns sådär att byta hotell för två nätter.

image
Måste införskaffa någon billig bag för att få med mig lite höstkläder hem. Vet ju inte exakt när jag åker ner nästa gång och saknar lite av mina höstkläder:) Onödigt att köpa nya kläder istället för en billig bag, men lite roligare hade det förvisso varit:)

image
Så vi tar helt enkelt en liten utflykt till Puerto Banus och ser om jag kan hitta någon lämplig billig bag. Planet i morgon går inte förrän 19.20 så har gott om tid att hinna packa ner lite höst-favoriter.

Vad resten av dagen kommer innehålla får vi ta ad hoc..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.