Hong Kong ToR..

image
Hong Kong var platsen för kvällens middag i sällskap med T och Tom. Otroligt prisvärt och massa goda rätter att välja mellan. Fredag kväll så många gäster. Vi har inte varit där på länge så de blev så glada som just de här kineserna på Hong Kong kan bli när de ser en.

image
Mätta blev vi, minst sagt.. Mycket ”Lotus & Marbella” snack blev det för att fånga upp Toms två veckor på kontoret här. Det är otroligt roligt att bygga upp något totalt från grunden och med det engagemang alla har och visar. Blev ingen jättesen kväll i kväll heller, bra det för en tant:) Tom åker hem i morgon han oxå, med samma plan som oss.

image
Trots att det här var tänkt som en semester men det har blivit en hel del gjort oxå vilket jag kommer vara väldigt tacksam för när jag kommer hem. Ljuset i tunnel i pappershögarna är nu så nära att man nästan kan ta på det:)

image
Apropå att nästan kunna ta på ljuset så kommer jag lägga i högsta växeln när jag kommer hem med hotellrummet på typ 125 kvm i den här byggnaden. Här kan man snacka om att genom att sträcka ut handen genom fönstret i princip kunna ta på ljuset och på kryssningsfartygem som passerar.
Väldigt speciellt kommer det bli, men mysigt & häftigt på samma gång. Det kommer verkligen ge utlopp för mitt kreativa behov. Kommer såklart jobba ihop med Annika på hotellet.

image
Arbetet med den renoveringen av det som ska bli den nya hotellbyggnaden pågår för fullt. Om 3,5 månad ska vi få nycklarna för att kunna börja inreda rummen.. Otroligt stimulerande och även här teamwork med Annika såklart..

I morgon natt kommer jag somna på Banergatan.. Massa möten nästa vecka men det bästa mötet kommer bli när jag hämtar hem ”Sigge” Nu när hösten är här kan han lika gärna bo i stan och vi har trots allt kamperat ihop i 16 år så det är klart att han helst bor med mig:)

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.