Vi hade i alla fall..

image
..tur med vädret. Solen strålar från en klarblå himmel även idag och det är VARMT. Sedan i lördags när vi kom ner har det inte varit annat än sol från det att den gått upp till den gått ner:) Underbart!
Men lite tantvarning är det allt på mig, förr kunde man ligga i hur många timmar och ”pressa” men det är inget man tycker är så intressant längre..

image
Möte på kontoret kl 18.00 med alla inte bara kompanjonerna som förra mötet. Ska bli spännande att höra hur dagens jätteviktiga visning har gått. En klient med ca 15 miljoner kronor i budget:) Inte illa.. Hoppas hoppas att det går bra och att de gillar vad de kommer bli visade idag..

image
Efter mötet middag med hela teamet. Får väl inledas med ett glas Cava för att fira att vi har så mycket i pipeline och att uppbyggnaden av Lotus går enligt plan. Apropå Cava.. Här behöver man inte beställa champagne inte, en bra Cava är minst lika god som champagne men kostar väsentligt mindre. De billigaste varianterna av Cava ska man dock undvika, kan vara riktigt sötsliskiga. Nej torrt och kallt ska det vara.. Cavan alltså, inte vädret..

Kram

En reaktion på ”Vi hade i alla fall..”

  1. Kan bara instämma om Cava. Är den bara brut så brukar den vara god, även om den kostar mindre än €10 i affären. Men sött ska undvikas…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.