På kontoret igen..

image
På vägen in till Gamla stan för middag och kanske en morot stannade vi till en stund på kontoret. Klienter i mötesrummet och vi hade en snabb status uppdatering..

image
Hittade en morot – foto kommer i morgon. Typisk mig är den, moroten alltså. Efter det gick vi i sällskap med Tom till ”Taktestaurangen” en prisvärd favorit med grymt bra kött. Förrätt & varmrätt = proppmätt. Skulle gissa att jag lagt på mig 2-3 kg sedan i lördags. Så nu räcker det med viktuppgång..

image
Vi har verkligen haft tur med vädret sedan vi kom hit. Sol och riktigt varmt varenda dag från morgon till kväll. Hört om vädret hemma med 8 grader, regn och grått. Inte avundsjuk, gäller att ta tillvara på och njuta av de sista dagarna här för snart sitter man på planet mot Stockholm igen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.