Bra att ha en pappa..

image
Det är så klart alltid bra att ha en Pappa, men extra bra att ha just min pappa när man behöver hjälp med översättning. Vår Lotus hemsida har ett snabbt tillflöde av nya objekt så översättningen till svenska halkar efter. Det är inte proffsigt när man går in på den svenska sidan och inte varenda ett av objekten har en svensk objektsbeskrivning. Extra bra då med en pappa som är grym på att översätta. Så nu har han jobb ett gäng dagar innan han beger sig iväg på nästa resa, till Turkiet den här gången.

image
Efter de intensiva månaderna som varit känner jag att jag nog är värd en liten morot, kanske inte ett helt knippe men en eller två morötter i alla fall. Får ta en liten runda i Gamla stan ikväll så får vi se om det dyker upp någon morot..

image
Något annat som måste köpas är Coca-Cola. De fyller på minibaren med en Coca-Cola a 20 cl per dag. Det vet alla som träffat mig hur länge det räcker. Är för snål för att beställa min Coca-Cola konsumtion via roomservice så det får bli ett besök till någon affär.

Solen skiner, typ två små stackmoln och varmt – can’t complain:)

Kram

En reaktion på ”Bra att ha en pappa..”

  1. Din pappa har en del att göra 🙂
    Tittade lite och såg :
    ”Pris på tillämpning” står på objekten utan pris, borde väl vara ”Pris på begäran” eller ”Kontakta oss för pris”

    Innan dess såg jag något annat mystiskt fara förbi, men det tappade jag bort i hastigheten.

    /Bengt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.