Bortskämda..

image
Tänk hur bra vi egentligen har det, hur mycket vi tar för givet och hur lätt vi gnäller över vädret, minsta motgång mm mm.
Ibland behöver vi alla få lite perspektiv och faktiskt inse hur bra vi faktiskt har det. Bra och dåliga dagar och perioder kommer vi alltid att ha, men om allt var supertoppen jämt skulle vi uppskatta livet mer för det för då skulle vi ta det oxå för givet. För att kunna känna riktig uppskattning och glädje måste livet gå lite upp och ner. Jag hoppas att alla som kan på något sätt gör något för att hjälpa dem som behöver hjälp. Det kan vara ett fadderbarn, köpa ett ex av Situation Stockholm då och då eller vad som helst. Det handlar inte om att donera stora summor det handlar om att göra något. Litet som stort – allt behövs.

image
Istället för att se oktober som regnigt, grått och trist. Tänk på de vackra höstfärgerna, hur mysigt det kan vara att elda i en öppen spis om man nu har en sådan eller tända massa ljus och skapa riktigt mysig stämning. Finns massor av vackra höstblommor att köpa, ut i naturen och känna den lite krispiga friska luften. Plocka fram höstkläderna man nästan glömt man hade. Finns massor med positiva saker med hösten så det är inte helt motvilligt jag kommer åka hem till Stockholm om några dagar. Men regnet, det kan väl komma på nätterna..en ganska modest önskan tycker jag..

image
Fullmåne i natt..får se hur nattsömnen påverkas. En del har otroligt svårt att sova och påverkas rejält. För mig är det väldigt olika, ibland märker jag inte av det alls och ibland sover jag jätteoroligt.

Nu ska jag läsa en stund, har snart läst ut boken om de svenska riskkapitalisterna. Rekommenderas!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.