Snus, sekreterare & shopping..

image
Det tog inte många dagar innan vallöften bryts.. För egen del är det ju väldigt positivt att man inte ändrar restaurangmomsen som Socialdemokraterna drivit hårt, tack Miljöpartiet! Snuset däremot som skulle höjas med 6-8% samma som cigaretter har nu blivit 6% för cigaretter och 12% för snus.
Varför? Det är ”bättre” att snusa än att röka. Rökning ökar bland ungdomar. Swedish Match har verkligen ställt om allt eftersom snusandet ökat och en dosa snus kostar idag väldigt mycket mer än för något år sedan. Kan förstå Swedish Match som vill behålla och öka sin lönsamhet men förstår inte det politiska beslutet. Att de helt bortser från hälsoaspekten i skattehöjningen (genom att differentiera den). Vi kommer se en enda lång rad av brutna vallöften.. Jag är inte avundsjuk på vår nye statsministers uppdrag.

image
Kan man önska sig en sekreterare med superminne och effektivitet i julklapp? För då ska jag göra det.. Tveklöst. När jag skulle hitta en bild för att illustrera en sekreterare på Google bilder blev jag nästan chockad. Herregud så sexistiskt och fördomsfullt. Kortkorta kjolar, stora bröst och allt annat man kan tänka sig. Vad är det för fel att vara sekreterare eller assistent så att typ varenda bild visar någon slags sexobjekt. Pinsamt..

image
Har jag shoppat mycket nu under semestern i Marbella? Här kommer en redovisning:
1. Har varit inne i en affär
2. Kom ut därifrån med en påse innehållande ett paket plåster eftersom jag fått ett skavsår.
3. T har köpt en flaska med solskyddsfaktor.
Serious shopping, inte riktigt. Måste nog i alla fall gå in och titta i några butiker innan jag åker hem. Behöver inte innebära något shoppande men måste ju i alla fall kolla lite..

Mötet på Lotus gick bra och nytt möte med efterföljande middag bokat till torsdag kväll. Flera spännande visningar den här veckan. 17 oktober kommer vår första annons i Sverige. DI Weekend och hjälp har jag fått av en dansant hjälte..Tack❤️

Kram

2 reaktioner på ”Snus, sekreterare & shopping..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.