Mera kreativitet önskas..

image
Nu kliar det ordentligt i fingrarna och hjärnan, måste skapa utrymme för lite mer kreativa inslag i min vardag.

image
Förvisso gör jag väl kreativa saker allt som oftast men mer åt strategi & business håll. Nu längtar jag efter ett ”äkta” kreativitetsuppdrag. Inget jätteomfattande för det hinner jag inte men en lagom stort så jag får lite utlopp för min inneboende kreativa lust. Nu har jag igår kväll fått ett precis lagom stort men extremt roligt sådant.. Ska börja skissa på det redan nu under semestern i solstolen:) Gjorde faktiskt en logga förra veckan till vårt ”moderbolag” – snabbt gick det och resultatet inget att skryta med men jag fick lite energi i alla fall.

image
Det är tur att man blir äldre så man vågar tro lite mer på sig själv, en gång i tiden trodde jag inte att jag var analytiskt lagd, inte hade tillräcklig strategisk förmåga och var allt annat än kreativ. Är ingen mästare på något av det (den analytiska väger väl över) men jag är heller inte oduglig på det. Kommer oxå ihåg att man tyckte att det var näst intill läskigt att gå till banken. Ja, är inte bara nackdelar med att bli en lite mer erfaren tant helt enkelt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.