Arbetspaus..

Blir väl det när man har semester och sätter sig och jobbar. Paus från semestern för utförande av arbete måste ju bli arbetspaus..eller inte..

image
Mitt i pausen kom de till rummet med lite ”sötsaker” Gillar egentligen naturella jordgubbar bättre än dem som är doppade i choklad, enkel som man är, men de här får väl duga..

Tror nog att det blir en tur in till Gamla Stan för middag ikväll. Det har blåst upp lite så att sitta vid havet och äta är nog inte optimalt ikväll. Skönare att sitta skyddad i de smala gränderna dit blåsten aldrig når.

image
Vem vet man kanske springer rakt på ett par Pippi kängor. Nu är ju inte de här på något sätt Pippi kängor mer n möjligtvis att man blir glad av att se dem.. Mer färg, det behöver vi för att lysa upp den regniga tråkiga hösten som snart kommer vara ett faktum. Så uttrycker sig en tant, speciellt en lite negativ sådan.. Så bortse från det sista utom det med färgen för den behöver vi, punkt slut.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.