Sunny:)

image
Vaknade 08.30 efter en riktigt god natts sömn. Drog för gardinerna och tittade ut över det underbara Medelhavet. Har ju längtat efter hotellfrukostarna så snabb dusch, på med lite kläder & iväg till frukosten.

image
Omelett, stekt ägg, stekta tomater, frukt och säkert 4 glas vitaminrik grapefrukt juice. Mätt & belåten:) Strax kommer Salvador och hämtar oss, vi ska åka ”hem” och hämta bilen och kolla status i övrigt. Antar att de inte kommit en enda millimeter med något av det som skulle åtgärdas enligt kontraktet eftersom jag inte varit här på 8-9 veckor och heller inte ringt/mailat eller på något annat sätt jagat på dem.

image
Efter hämtning av bil & koll blir det raka spåret tillbaka till hotellet och solstolen. Både näsa, ben och hela kroppen behöver få lite uppiggande färg..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.