Sova som en prinsessa..

Strax dags att gå och lägga mig, lite tidigt en lördag kväll men blir alltid trött av att flyga. Fick sms från några kompisar här nere om vi skulle med ut och äta ikväll, men det spar vi till en annn kväll. Ska passa på att ”förkovra” mig lite under mina timmar i solstolen eller i skuggan under ett parasoll.
image

image
Längtar redan till morgondagens frukostbuffé – precis allt man kan tänka sig hittar man där. Är ju galet förtjust i omeletter så det brukar bli 1-2 omeletter, massor av goda juicer och lite frukt och annat. Sen behöver jag inte äta förrän på kvällen:)

image
Ska gå till hotellets SPA i morgon och beställa i första hand en ansiktsbehandling. Med all stress och många timmars jobb per dag behöver mitt ansikte en riktig rengöring och ”djupbehandling”.

image
I andra hand ska jag beställa en riktig rengöring av hela kroppen, en rivig scrubb som tar bort alla ”döda” hudceller och får igång cirkulationen på ett bra sätt. Det tillsammans med vila, sol & annat ska nog få mig att känna mig riktigt pigg & ”fräsch” igen får vi hoppas.

Men nu tänker jag börja med att hoppa i säng och läsa en stund och sova till kroppen säger att det är dags att vakna. Apropå något helt annat, jag har ju helt missuppfattat det här med Skalman. Brukar ju skriva att jag ska ha en Skalman dag.. Häromdagen skrev Oskar till mig: men Eva Skalman har ju en ät & sov klocka och det är ju precis motsatsen mot vad jag menar med en Skalman dag. Ni ser, man lär sig något nytt varje dag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.