Rum 427

image
Landade ca 40 minuter senare än planerat. 24 grader och underbart att få kliva ut i kvällsluften.
Salvador på plats som vanligt och körde oss till hotellet. Mitt favorithotell alla kategorier. Hade speciellt mailat och bett om mitt favoritrum 427 och vi fick det så ”that made my day”

image
Hoppas på bra väder i morgon för då tänker jag ligga i en solstol vid den här poolen och bara njuta.. Ikväll blir det ingen utgång, vi är lite trötta efter resan och åt ju rejält på Arlanda. Kanske något lättare här på hotellet, vi får se..

Trivs inte på hotell om jag inte packar upp så det är prio att få det gjort ikväll. Sedan bara slappa och jag misstänker att jag kommer somna tidigt ikväll.

image
Hotellet ligger en bra bit utanför själva Marbella men miljön, poolområdet & den underbara trädgården kompenserar mer än väl för det. Att vi sedan fick mitt favoritrum gjorde ju inte direkt saken sämre..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.