10 000

Meter upp befinner vi väl oss just nu. Skulle ha landat om en halvtimme men blev som sagt försenade men de säger att de ska flyga in lite tid så att vi ska landa senast 19.00.

Känns lite segt att flyga i dag, fullpackat plan och sisådär 175 grader i kabinen. Men ska inte klaga det har inte varit turbulent och vi befinner oss i luften..

Kommer bli en lugn kväll i kväll. Kommer behöva bo på hotell i alla fall de första nätterna då vi är mellan två lägenheter så att säga.
Bäst med det är de två omeletter jag kommer äta varje morgon. Kan behöva lägga på mig några kilo nu har blivit lite väl smal.
Det som syns mest när man blir smalare är ansiktet, man ser äldre ut ju mindre man väger på något sätt. Men Cissis mirakelcreme La Mer får väl bli en lösning:)

Salvador kommer som vanligt stå på Malagas flygplats och hämta oss. Han är så go, ska bli kul att höra vad som hänt i Marbella sen sist. Jag har ju inte varit nere på 8-9 veckor. Rekord! Nu ska jag vara här i typ 8 dagar sedan hem någon vecka och sedan ner lite längre period igen.

Nu är det max en timme kvar till vi ska landa, längtar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.