TGIF

image
Det är allt något visst med fredagar.. Även om man som jag är egen företagare kan välja att ha fredag vilken dag som helst i veckan och i vissa perioder inte kan ha någon ”fredag” alls så är det något jag tycker extra mycket om med fredagar. Men det finns säkert en del som inte alls tycker om fredagar, ensamma människor med en ensamhet som inte är självvald. Det är liksom lättare att sitta själv en tisdag. Inte så kul att komma tillbaka på jobbet på måndagen och alla pratar om vad de gjort i helgen om man suttit helt själv helg efter helg. Ingen rolig tanke, gör lite ont i hjärtat bara man tänker på det..

image
Ikväll blandar jag Fredagsmyset med ett halvt öga på Idol, för det är väl på fredagar? Har inte sett det sedan typ ett av de första audition avsnitten. En annan del blir lite sortering för tyvärr åker något eller några papper med i resväskan. Men det kunde varit värre. Börjar nog packa lite ikväll oxå men har ingen superstress kring det, planet går vid 14 om jag inte minns fel. Måste komma ihåg att meddela världens bästa Salvador när vi landar..

image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.