Pippis pappa, kanelbullar mm..

imageimage
En viktig sak för mig att komma ihåg att läsa in ett nytt mobilsvar. Jag tillhör nog en av de sämsta i världen på att komma ihåg att lyssna av mitt mobilsvar. Det liksom att prata i telefon blir på något sätt konstant nedprioriterat. Ska således läsa in ett trevlig meddelande om att inte lämna mobilsvar utan skicka SMS eller ringa senare. Slipper då uppfattas som super nonchalant för att jag aldrig ringer tillbaka på ett meddelande jag glömt att lyssna av..

image
Ska oxå ta i tu med det här med Nyhetsbrev på först & främst Dredriksborg. Inte för att vi ska mailbomba men en aktuel info varje månad eller så bara måste vi få till typ igår..

image
Man lär sig ju något nytt mer eller mindre varje dag brukar man ju säga.. På torsdag ska jag lära mig baka kanelbullsr, om planen håller vill säga..

Kram

En reaktion på ”Pippis pappa, kanelbullar mm..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.