Dags att lägga i en ny växel

image
Lite si och så med nattsömnen igen. Somnade, vaknade osv.
Vet inte varför för det är inget särskilt som oroar mig eller så men de senaste nätterna har sömnen närmast varit usel. Inte tillräckligt pigg för att kunna göra något särskilt vettigt men heller inte tillräckligt trött för att sova ordentligt..

image
Hur som helst fick ett FB-meddelande strax efter 01 som utvecklades till en två timmar lång FB konversation som avhandlade allt från att leva i nuet till kanelbullar. Sedan somnade jag.. Kommer nog vara lite trött i dag men får väl försöka lägga mig i vettig tid och hoppas på en godare nattsömn..

image
Ska strax börja fixa till mig och åka ut till Waldemarsudde för att träffa Cissi & Figge. Planeringsmöte & så ska jag ta och fråga om jag får peta i lite detaljer.. Det där med inredningen ni vet.. Efter mötet ska lite ärenden fixas, bland annat visitkort till mig, Figge & T samt lite annat. Sedan ett adminpass innan kontoret stänger för i dag.

image
I morgon har jag ledigt till kl 17.00 då vi ska träffa köket. Men innan dess ska jag göra det där spännande.. Bilden ger en hint om vad det rör sig om, men bara en hint. Lite hemlighetsfull måste man väl ändå få vara, eller hur?
Det är nog skrockfullheten som är klart överordnad behovet av att vara hemlig.. Det återstår att se hur det går och blir helt enkelt.

Men innan det är dags för det är det lite annat som ska ha rosa streck på sig..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.