Söndag, vilodagen..

Kommer ni ihåg hur det var på söndagar när man liten? Inte en affär öppen, dödstrist på TV och det enda man hade var att vara ute eller inne och leka med sina kompisar. Själv hade jag ju söndagsmiddag hos farmor & farfar mitt i alltihop varenda söndag.
Berättar man om söndagar och andra stora helgdagar för barn i dag tror dom att man är typ en dinosaurie. Men jag tror inte det var så himla dumt ändå det där med att en dag var ”vilodag”. Det skulle ju inte funka fullt ut i dag med alla spel varenda barn håller på med typ all vaken tid osv. Men i Spanien har vi förutom i juli och augusti vilodag på söndagar. Alla affärer är stängda, många restauranger är stängda osv.
Det är nyttigt att stänga av ibland och ta sig en riktig vilodag, måste ju inte vara på en söndag förstås..

image
I morgon ska jag till Waldemarsudde & träffa Cissi. Ska faktiskt ta och fråga henne och inte jag kan få sätta tänderna i lite dekorationsarbete i Prinsens Kök.. Måste få utlopp för min lust att inreda & fixa innan jag går och blir helt tokig. Vi har en massa saker att jobba med på Waldemarsudde så den lilla biten kan hon väl kasta åt mig så blir jag alldeles lycklig.

image
Den här bilden på Noomi & Frida hittade jag på FB i dag, gissar att de fått massa beröm för vår brunch. Det kan jag lova er, den är grym. Har ni inte provat den – gör det bums.. Söndagar & ni kommer inte behöva äta förrän på onsdagen efter så mycket kommer ni äta. Man kan liksom bara inte sluta..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.