John Blund..

image
..har inte varit på min sida i natt. Har somnat, vaknat, somnat, vaknat om och om igen. Tar till ett dubbelt knep:
1. Ett blogginlägg
2. Skriver om allt jobb som ska göras
Då blir jag förhoppningsvis trött och somnar om och sover ett bra tag..

image
Ska göra en ny uppdaterad To do lista både för söndagen och en för nästa vecka. Kanske skulle tänka på att göra en för 10 veckor då lär jag bli trött på kuppen.
Faktum är att både morgondagens och nästa veckas To Do lista kommer innehålla fler kreativa inslag än det gjort på länge så det är ett energigivande steg framåt.

image
Har hamnat efter i mailen igen. Inte hopplöst efter men krävs en ordentlig genomgång av både olästa men framförallt obesvarade mail. Så det kommer hamna högt på söndagens To Do lista. En gång i tiden var jag ”känd” för att svara så snabbt på alla mail det kan jag inte påstå att jag är i dag..

image
Måste iväg till Fältan, har bara en Coca-Cola burk kvar och det bara går inte om jag ska kunna vara det minsta effektiv under söndagen. Det är ju som om en ”heavy” kaffedrickare bara skulle få en kopp på en hel dag. Resultat = lätt otrevlig och ineffektiv..

image
Nästa styrelsemöte i Helsingfors är den 30/10. Brukar vara sent ute och boka biljetter, sist fick jag åka Viking Line. Hytten är kanske lite finare men annars är båten tråkigare så ska boka redan nu så kan jag förhoppningsvis få en vettig hytt på Silja Line. Ska komma ihåg att göra reseräkningen för sista resan oxå. Gör man dom inte direkt blir biljettkvittot kvar i mailboxen väldigt långt ner och så glömmer man det..

Nej, nu blir jag trött igen bara av att skriva om reseräkningar, bära tung Coca-Cola och rensa mail så jag gör ett nytt försök att somna..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.