Fuck cancer..

image
..armband nu beställda som alla i vår lilla mini koncern ska ha på sig för att stödja ung cancer forskning och arbete. Hoppas att de är någorlunda snabba med leveransen så jag hinner få dem innan jag åker på lördag.

image
Det riktigt kliar i fingrarna och jag har en sådan lust att få sätta igång med ett inredningsprojekt. Får väl ta och flytta:) så att jag får något riktigt kul att ta tag i. Älskar att inreda, speciellt till mig själv så att man kan välja möbler och annat som man själv bara inte kan motstå. Har ju hjälpt några andra att inreda, det är också kul eftersom det är en utmaning att kunna tolka vad de vill ha och hitta rätt. Stämmer ju inte alltid överens med ens egen smak men det är ju inte det som är viktigt. Det viktiga är att de som ska bo där får det hem och den känsla just de vill ha. Sedan om jag tycker det är snyggt eller inte är ju inte något de ska bry sig om.. och inte jag heller för den delen..

image
Har fixat lite bankärenden i dag oxå, på fredag ska precis varenda räkning & faktura var betald så jag slipper tänka på det när jag ligger där i Marbella och försöker få snygga ben..

Nu dags att skaffa Coca-Cola för att sedan ägna mig en stund åt Janne Scherman (i teorin alltså).

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.