Lördag:)

image
Visste ni att ett barn skrattar 80 gånger per dag i genomsnitt?
Tänk vad härligt & bekymmerslöst för de barn som faktiskt lever i en trygg och stabil tillvaro & som faktiskt har så kul att de skrattar 80 gånger per dag.

image
Visste ni att motsvarande siffra för vuxna är 7 gånger per dag? Ganska stor skillnad, har vi blivit så tråkiga eller fyllda av bekymmer eller har vi blivit mindre lättroade? Oavsett anledning ska vi nog se till att vi skrattar lite mer, det är välgörande. Men för att vara värda något och vara just välgörande så måste det vara äkta skratt. De där skratt-kurserna som var inne för ett gäng år sedan tror jag inte ett dugg på. Att träffas i grupp och skratta på beställning blir bara konstlat och knäppt, tycker jag.. När jag tänker efter tror jag inte att jag skrattar 7 gånger per dag. Sämre än genomsnittet alltså och det kan jag väl vara om det vore för att det är ett tecken på något annat. Måste helt enkelt ha lite mer roligt och då kommer glädjen & skratten av bara farten..
Kan ju inte bara bestämma mig för att skratta mer och sätta mig och skratta lite konstgjort för mig själv, det ger inte dugg.
Tänk efter du oxå – hur mycket & ofta skrattar du per dag? Förutom att man mår bra av skratta så sägs det ju förlänga livet oxå..

image
Kommer kanske inte skratta så mycket åt Orup i dag men han kommer definitivt ge mig glädje, minnen & energi. Ej att förakta. Min date kommer definitivt få mig att skratta för det är en sprudlande person som garanterat skrattar mer än 7 gånger per dag.. Nu får ni börja gissa, en del av er har ingen aning om vem det är och en del av er vet mycket väl vem det här. Bild kommer senare..

Kram så länge
image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.