Helt plötsligt..

image
..kom jag att tänka på julen.. Ena dagen sandaler och sol och nu är jag i jultankar. Man kan ju undra hur snabbt det snurrar i skallen.. Men vi håller på med julbords-planering, annonser och dylikt så det kanske inte är så konstigt att det dök upp i tankarna ikväll.

image
Förra året hade vi en julkalender på Fredriksborgs FB-sida där vi gav bort en present varje dag. Ingen tävling eller utlottning utan vi bara valde ”random” bland dem som gillat oss på FB. Blev hur som helst väldigt uppskattat så vi kör en repris i år och jag har nu gjort klart hela listan med presenter från 1-24. Tänkte att vi skulle vara lite mer effektiva med själva hanteringen i år..

image
Apropå effektivitet så tänker jag börja köpa julklappar vilken dag som helst (ja det är tantvarning på det), orkar bara inte med den där julstressen när typ alla är ute samtidigt och i panik ska köpa massor av julklappar. Baksidan med att köpa dom nu är väl att ingen kan byta om dom inte gillar det men då får man väl ta det själv och köpa något nytt till den som ville byta. Det löser sig säkert.

Apropå julen så skulle jag om jag fick bestämma fira både den och hela jullovet i Marbella.
image
Inte en snöflinga, inte en isfläck och sisådär 15-20 grader men fullt med juldekorationer överallt.
image
Passar mig bättre än -20 grader, julstress och rödfrusen näsa & fötter. Envis vet väl alla att jag är så jag kommer nog sitta där & njuta på julafton..

Men det är ju inte direkt i morgon det är julafton, så jag har tid på mig:) Innan det är dags för jullov ska julbord köras, planering för 2015 och en massa annat vara klart. Men känner att jag fått mer energi sista tiden och den bara ökar ju närmare målet jag kommer (obefintliga pappershögar och i fas med allt).

Inte för att jag kommit så himla långt i Janne Schermans bok men tror ändå att jag vågar mig på att rekommendera er att läsa den. Så här långt är den verkligen läsvärd..

Inom kort kommer jag definitivt följa Bengts råd om en ny iPad – får göra alla blogginlägg på telefonen nu. Hörde oxå att Apple har fått MASSOR av klagomål på den nya uppdateringen så jag är uppenbarligen inte ensam om att ha fått en iPad som istället för att bli bättre har blivit direkt usel.

I dag i Mood gallerian upptäckte jag en butik full med foto-tavlor. Hann bara kolla någon minut men ska definitivt gå tillbaka. Såå fina fotografier. Tycker mycket bättre om ”fotokonst” än målade tavlor. Inte aktuellt just nu men vem vet kanske det är dags att flytta snart igen och då….

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.