Date, hippekjol & Orup..

image

Träffade min ”date” finaste Cissi Dahlbom som bjudit med mig på Orup i dag. Men först träffades vi i Mood Gallerian och hon fick vara mitt smakråd när det gällde ”moroten” hippiekjolen. Resultatet blev inköp av en Hippiekjol. Sedan åt vi en omelette & tog ett glas champagne innan vi begav oss till Hamburger Börs..
image

image
Man får ju inte fotografera eller filma under showen och ”väluppfostrad” som jag är så lät jag bli. Fick bli ett kort efteråt i stället, här tillsammans med Vickan som är en fd Wallmans kollega. Showen då? Har ni inte köpt biljett och gillar Orup så gör det direkt! Jättebra helt enkelt..

Efteråt gick vi & tog en cappuccino på Riche sedan hemåt igen, ska vila en stund och fortsätta läsa Janne Schermans bok. Tror jag tar en jobbfri dag och jobbar på i morgon i stället. På grund av en saknad saxofonist eller vad det nu var så blev titten på Djurgårds-lägenheten flyttad. Men det gör inget, var rätt skönt att åka raka vägen hem efter kaffet på Riche och ha en lugn och vilsam lördagkväll..

I morgon tar jag igen det och jobbar på lite snabbare än tänkt så är allt frid & fröjd (hoppas jag)..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.