Snart i Stockholm..

image
Undrar just hur många som tycker det är lockande att köpa de här vinglasen. Högst ordinära som kan köpa var som helst för typ en femtiolapp här på båten för ca 300:- Maria Montazami och hennes man på kartongen, thats it..
Kapitalisera på sitt varumärke gör hon på alla de sätt.. Egna väskor, vad hände med dem? Kokbok mm mm.

Jag har lite svårt att förstå hela den här branschen med ”artister”
De är ju ett varumärke kan man säga och borde således ha en plan vad de står för, i vilka sammanhang de ska synas osv osv. Visst, det finns ett antal artister som vårdar sitt varumärke på ett alldeles utomordentligt sätt. Men tyvärr har har de flesta skivbolag och ”agenter” som vill tjäna pengar snabbt. Dåliga råd om ens några och så börjar det.

image
Klart jag förstår att många som slår igenom vill smida medan järnet är varmt. Men har man talang och sin egen stil borde de omge sig med rådgivare som fokuserar på att bygga deras varumärke och karriär långsiktigt, inte kortsiktigt för att sedan ta sig an nästa artist som man kan tjäna pengar på. Tuff bransch absolut men med talangen som plattform, en plan & integritet skulle fler överleva som artister längre, tror jag.. Sjävklart är talangen en förutsättning och att de antingen själva kan eller samarbetar så att de har ”rätt” låtmaterial..
Det hade varit ett riktigt roligt uppdrag (att bygga varumärke inte skriva låtar). Men fler arbetsuppgifter är inte exakt vad jag behöver eller vill ha just nu..

image
När det händer en massa saker så tänker man mer. Vikten av att hinna ”leva” och göra det man tycker är kul och som får en att må bra och utvecklas. Kanske klokare för mig att göra lite färre saker och göra dem bättre genom ökat fokus och mer energi. Tål att tänkas på – och det ordentligt. Jag vill verkligen hinna med att göra saker som ger mig energi, måste få större utlopp för min kreativa sida.

I morgon ska jag om allt går som det ska titta på den där lägenheten i det gula huset vid vattnet på Djurgården..så får vi se vad och om det leder till någonting. Det återstår att se..

image
Har verkligen jobbat många och långa arbetsdagar länge nu så jag tycker nog att jag förtjänar en morot. När jag var och fixade naglar & fötter förra fredagen med en vännina såg jag en ”hippiekjol” i ett skyltfönster. Tror bestämt att jag ska bege mig till Moods Gallerian i morgon och ta en närmare titt på den där kjolen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.