Nej Morris..

image
..bara för att jag är blond är jag inte en korkad bimbo. Det var ju verkligen högst sannolikt att du letade efter gamla klasskompisar på FB och ”råkade” hamna på min sida och fastnade där pga av mitt leende. Nu vill du så gärna ha kontakt eftersom du inte kan glömma leendet.. Hallå Morris vi är inte:
1. Födda i samma land
2. Gått i skolan i samma land
3. Födda i samma generation

Utöver det så är jag ingen
image
Good try, undrar hur många du skickat den här veckan med precis samma innehåll? Jag vet att jag skrivit om det här förut men jag fattar inte att det är så många som håller på och skickar sådana här meddelanden och vad tusan de tror de ska uppnå..
Tror inte Morris kommer gråta sig till sömns för att inte får något svar, tror inte ens att han kommer notera det för han har skickat samma meddelande till så många..

Undrar vad som skulle hända om man vände på steken och började skicka ut liknande meddelanden till en massa män på FB.. Tänker inte göra det men något säger mig att det procentuella antalet svar skulle vara lite högre (fördomsfullt, ja OK det är det faktiskt)..

Nu släpper vi Morris & alla andra dumskallar som tror att man ska bli smickrad och känna sig utvald..

Regnet smattrar mot rutorna, riktigt höstmys när man sitter inne med sin hög tidningar och en ny bok. Blev precis bjuden på Orup i morgon, nej det var inte Morris som bjöd ut mig.. Vem som gjorde det får ni bildbevis på i morgon..

Nu över till Janne Scherman..
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.