Hade glömt..

..hur det kan vara att fredagshandla i Fältan en lönefredag. Fick näst intill lust att bete mig som pojken på bilden. Men det gjorde jag så klart inte. Däremot handlade jag det jag behövde i rekordfart, ville bara bort från allt folk. Något lugnare i bokhandeln som tur var så jag fick mitt kontorsmaterial inköpt. Blommor orkade jag inte ens tänka på när jag var klar på Sabis, som en målstyrd robot hemåt..
image

image
Kom i alla fall ihåg att plocka ihop några tidningar till mitt helgmys.. Tog ju bara en vecka att komma ihåg men det positiva med det är ju att jag har kvar läsningen & förhoppningsvis lite inspiration som de kan ge..

Fick ett ryck och köpte Janne Schermans bok oxå, var 20% rabatt på alla böcker idag i bokhandeln. Har inte sett någon recension av boken men den borde vara läsvärd, annars ger jag den till Pappa. Är den läsvärd kan han få den ändå såklart medn då efter det att jag själv läst ut den.

Henrik var precis här och skrev anställningsbevis, han flyttar från Fredriksborg till Waldemarsudde. Passar perfekt för är det något vi behöver på Waldemarsudde så är det en riktig uppryckning när det gäller bröd och bakverk. I morgon har vi säsongens sista bröllop på Fredriksborg, har inte kollat vädret men jag hoppas att det blir någorlunda hyfsat för brudparets skull.

Har efter det att jag kom hem kört lite sedvanlig administration mm och från och med nu kommer jag inte göra ett enda handtag när det gäller jobb för resten av den här dagen. Ska bara läsa, slappa och vila..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.