Fredagsshopping..

image
..måste nog vara Sveriges enskilt största förbrukare av kontorsmaterial just nu. Kuvert, kopieringspapper, register, pärmar, tejp, you name it det går åt i ett rasande tempo. Börjar få mer och koll = nöjd & glad.

image

image
Ska även inhandla helgens mat, sparris (om det nu finns någon), kantareller, örter mm mm. Hälsosam helg ska det bli. När man varit i Finland på styrelsemöte och dessutom åkt båten dit är det alltid lite si och så med ”matintaget”.

image
Lite blommor ska jag inte glömma och så några tidningar som jag glömt i en vecka nu.. Sedan är jag laddad för en alldeles egen fredagskväll:)

image
Håller på och planerar namnen på de 6 nya hotellrummen på Fredriksborg. Alla rum har ju namn efter någon person som betytt något speciellt (personligt) och som inte längre finns med oss. Mamma, mormor mfl finns kvar genom sina rum på hotellet. Måste ju börja i ändan med namnen så att stilen och känslan överensstämmer med personen. Knutte & Acke är givna men inte resten. Har en lista jag jobbar utifrån så får vi se vad de fyra resterande kommer heta. Den här gången har vi lite mer tid på oss. Förra året när vi öppnade blev det en hysterisk stress inför öppningen eftersom den svåra vintern orsakat en rejäl försening.

image
På tisdag ska jag göra något spännande. Inget nytt projekt, jag lovar:) Är lite skrockfull så jag behåller för mig själv vad det är tills jag vet hur det blir. Ni kan väl hjälpa mig att hålla tummarna från 13.00 och någon timme framåt. Se hur som helst fram emot tisdagen och hoppas det blir bra..to be continued..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.