Drömmar, trappor & annat..

image
Jag har alltid drömt om att bo i ett sådant där typiskt ”New York” hus med trappor upp till entrédörren. Vet inte vad det är som gör att jag tycker att det verkar så himla mysigt och trevligt med det. Kommer säkert från någon av alla de otaliga filmer man sett som är inspelade i New York. Det är ju egentligen opraktiskt att behöva gå de där trapporna upp med resväskor, tunga matkassar eller vad som helst men det skulle det vara värt.. Vi kan alltså lägga till det till min lista om jag någonsin skulle bo i New York måste det vara ett hus med trappor till entrédörren. De flesta drömmer nog om moderna lägenheter med fönster från golv till tak och panorama utsikt över Manhattan men inte jag. Jag drömmer om trappor, charm och annat. Det är tur vi alla är olika. Hur som helst så kan jag lista upp hur mycket som helst på min New York lista för jag kommer ändå aldrig bo där. Om inte något jättedramatiskt skulle hända. Inget som står överst på min lista utom just då specifika typiska New York detaljer. Typiska för mig i mina ”drömmar” men finns säkert på en massa andra ställen oxå.

image
I morgon innan Orup ska jag träffa min ”Orup date” i Mood gallerian, behöver lite smakråd om den där Hippiekjolen.. Inte ofta jag tar med smakråd, brukar vara väldigt bestämd i mina åsikter om vad jag gillar och inte men det kan vara både bra och trevligt med smakråd ibland..

image
När nästa vecka är slut ska hela mappen med räkningar vara betald. Kan inte med ord beskriva hur skönt det kommer vara. Som ett extra plus är det då oxå dags för semester i Marbella. Extra avkopplande eftersom allt ska vara mer eller mindre helt under kontroll då. Som jag längtat..

image
Bort från regn & rusk. Till sol (förhoppningsvis) värme (med all sannolikhet & vila (garanterat). Skulle det dessutom komma något trevligt whatsapp så är det ännu bättre..

Kram & Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.