Mot färjan..

image
Strax tillbaka till båten efter ett ovanligt intensivt styrelsemöte. Blandat med alla siffror intressanta strategiska diskussioner om framtiden. Kommunikations- och medielandskapet ändras onekligen snabbt och hela tiden så strategier måste uppdateras löpande. Har mina ”käpphästar”
som jag outröttligt driver, envis som synden som vanligt. Det är väl där likheten med Lilla My kommer in men jag är inte lika tjurig som tur är.

image
Tillbaka på båten och ska strax ta en snabb sväng ner till Taxfree butiken och komplettera med det som saknas i mirakelväskan. På hemresan har jag inte 199 sidor styrelsematerial att läsa men väl lite annat. Ska komplettera text och byta någon bild på hemsidan för Kalmar så vi äntligen kan få upp den.
Måste hitta en bättre struktur för uppföljning. Nu är det lätt att saker faller mellan stolarna, har hur många listor och Notes överallt. Mina To Do listor kan jag inte leva utan men jag vet på ett ungefär hur jag ska strukturera upp det andra så att jag blir mer effektiv. Det ska jag organisera de närmsta dagarna. Då får jag lite mer tid över så att jag kan jobba lite mer kreativt, som jag saknar och ha mer social tid som jag oxå saknar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.