Hippie..

image
..det kommer bara mer och mer ”hippie style” på kläder, smycken och annat. Det bor en liten hippie i mig så jag gillar det.. Kommer väl inte gå så långt att det blir aktuellt med bilbyte & flytt till något kollektiv men kläder och lite accessoarer har jag redan i hippie stil..

image
Kanske kompletterar med ytterligare något armband och klädesplagg men kommer inte blomma ut som en fulländad hippie. Gillar att variera hippie stil ena dagen, kavaj den andra och lite gulligt den tredje och tufft den fjärde..
Inget kul om man bara har allt i samma stil, humöret skiftar och likaså dagens agenda så då kan blanda stilar hej vilt..

image
Men innan jag överhuvudtaget kommer ha tid att vare sig tänka på och än mindre shoppa mer hippie kläder/assessorer så ska jag beställa sådana här armband så att alla medarbetare i våra företag bär dem, lite hippie över dem är det men det är för att bidra till bekämpningen och forskningen inget annat som gör att vi ska bära dem. Förra året hade vi alla Rosa band men i år blir det dom här..
Hoppas att det är du Helena N som gjort dem vi får:)

100 sidor styrelsematerial avklarat – ”bara” 99 kvar..

Kram

2 reaktioner på ”Hippie..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.