Bengt for..

image
Min fina fd kollega och tillika IT-chef på Cloetta tycker minsann att jag förtjänar det bästa och en ny iPad så att det funkar ordentligt. Jag är helt beroende av att kunna jobba med min iPad så jag kommer nog att ta honom på orden inom en snart framtid. Finns annars risk för att jag får ett gammalt ”rockstjärnor” beteende men istället för att kasta ut en TV genom fönstret så kommer det vina en iPad.. Om den inte börjar uppföra sig..

image
Eller så kanske Bengt skriver så för att han är rädd att jag ska komma ner till Ljungsbro och kidnappa honom och ha honom under sängen. Lovar Bengt att jag ska försöka hålla mig ifrån det likväl som att kasta ut min iPad genom fönstret.. Men om jag kan inte hålla mig så finns det värre platser att bo än under min säng, en klen tröst jag vet..

image
I morgon eftermiddag är det dags att ta färjan över till våra grannar i Öst. Men innan färjan går är det en del som ska betas av. Har fått otroligt mycket gjort idag, så jag känner mig väldigt nöjd med det. Tankarna på Hasse och allt kring honom och Wallmans har följt mig hela dagen. Så mycket hyllningar han fått på Facebook och Micke Solfors fina ord som citerats i nästan alla medier hade Hasse uppskattat och tyckt om, det är i alla fall en tröst i alltihop.

Kram

2 reaktioner på ”Bengt for..”

  1. Håller helt med dig Eva – borde vara en mänsklig rättighet för oss ITdummies att ha en Bengt! He’s simply the best om man får citera TinaT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.