Blir tokig..

image
Ungefär såhär sur är jag efter att ha gjort den där jäkla program uppdateringen av min iPad. Den är så långsam och det är i princip omöjligt att ladda ner en bild osv. Min konspirations teori stöds av flera. Man ska ge tusan i program uppdateringar, de är anpassade efter den senaste modellen så det som händer nu ska få mig att bli galen (vilket jag ju blivit) och gå och köpa en nu iPad.

image
Jag får väl antingen göra det eller be till Gud att det flyttar in en IT-specialist under min säng som kan hjälpa mig när jag behöver hjälp (vilket är ofta).. Höll på att skriva ut dokument och helt mitt i alltihop försvann skrivaren. Inte fysiskt men den finns inte längre att tillgå. Ni fattar.. Allt tar massa extra tid för att inte tala om energi för någon som mig:
1. Oteknisk
2. Sämre tålamod än jag vet inte vad
och ungefär 25 saker till..

image
Ibland längtar man tillbaka till gåspennans tid. Den hängde sig i alla fall aldrig..
Men det är väl å andra sidan den enda fördelen. Men tror att alla blir galna på tekniken mellan varven utom möjligen då de som är specialister och vet hur man ska lösa precis allt som strular och det utan att hetsa upp sig och bli sur & irriterad.

image
Vart har alla ekorrar tagit vägen? Det är inte ofta man ser till någon nuförtiden. När jag var liten tycker jag att det sprang ekorrar upp och ner i var och varannan tall. Nu tror jag att jag sett en ekorre de senaste åren. De är ju så otroligt söta så jag saknar att se dem i tallarna och överhuvudtaget. Dom kanske har tröttnat på Stockholm med omnejd och flyttat, eller så har ”ekorrstammen” drastiskt minskat, jag vet inte. Det jag däremot vet är att Länssyrelsen inte backar en millimeter på att vi inte får vara i fästningen på Fredriksborg under perioden 1/10-31/3 eftersom fladdermössen ska sova då. Ingen av oss som nu jobbat på Fredriksborg har någonsin sett röken av en fladdermus men besittningsskydd har det under den perioden. Har vi inget bättre för oss med våra skattepengar, man blir ju mörkrädd.

Nya rykten idag om nytt uppdrag för Fredrik Reinfeldt. Vi får se om det ligger något i det ryktet, kanske var därför han valde att avgå där på ”valnatten”.. Ja det som mycket annat återstår att se..

Kram

2 reaktioner på ”Blir tokig..”

  1. En bra idé är att inte vara först på iOS x.0. Det har varit ganska stora problem första veckorna både med 5.0, 7.0 och 8.0. Speciellt för de modeller som inte har varit pinfärska när den nya versionen har släppts.
    Så även om Apple gärna vill att du köper den senaste så är det inte bara det som det beror på….
    Men det är klart att du ska ha det nyaste. Det är du värd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.