Å det är bara regn hos mig..

image
I dag har det varit grått kan man lugnt säga, och regnigt.. Otur eftersom vi har TV-inspelning på Fredriksborg idag. Blir ju inte direkt lika fint när regntunga skyar hänger över hela Fredriksborg. Men man kan inte ha tur jämt.. En hel del spelas som tur är inomhus.

image
Saknar min regnkappa, den finns ute på Värmdö så dags att ta en tur dit ut och hämta den. Det är den stora nackdelen med att bo på flera ställen, det är alltid något man har någon annanstans.

image
Haft update möte med Figge och ett gemensamt telefonmöte med Cissi Dahlbom som befinner sig i Åre den här veckan. Figge har varit borta i två veckor men det känns som fyra eller så för det har hänt en hel del under de där två veckorna. Men nu är han uppdaterad och vi kan köra på och jag får avlastning igen.. Hade varit trevligt om mötet varit på terassen i Marbella där kortet är taget:)

image
Nu hemma igen och dags att öppen kontoret. Blir lite jobb nu och sedan är det kontorsdag hemma hela dagen i morgon och på onsdag innan Finlandsfärjan avgår..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.