Söndag..

Passade på att sova till jag vaknade, har lärt mig från igår så nu småstartar jag dagen och tänker hålla ett behagligt tempo hela dagen och kvällen..

image
Kom helt plötsligt att tänka på Farmor & Farfar och deras ”engelska radhus” på Stampgatan i Helsingborg. Deras dörr var den vänstra på bilden. Huset var verkligen typiskt engelskt i tre plan inklusive källaren med badrum och annat.

På baksidan fanns en liten trädgård. Halva med singel och deras klassiska utemöbler i från Grythyttan och halva med gräs där det växte några äppelträd. Trädgårdsgången av singel gick ner till en grind och en grusliknande väg som gick genom alla de engelska radhusen.

image
Jag minns de där äpplena, stora var dom och de godaste jag ätit. Tog dom alltid lite innan de var mogna för jag älskade när det var så där lagom sura.. I dag finns vare sig farmor eller farfar kvar, mer än genom att de har varsitt hotellrum på Fredriksborg Selma och Arvid..

Jag vet inte riktigt vad som hänt men sedan jag gjorde den iPad uppdateringen i går så känns det som om allt fungerar ungefär som en bakfull snigel.. Måste nog starta om allt ytterligare en gång och se om det hjälper..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.