Mitt mötesrum..

image
Hade två möten ikväll i mitt sedvanliga ”mötesrum” Cadierbaren. Båda gick bra och var konstruktiva. Hann med att godkänna ett annonskorr och lite annat oxå. Så bra avslutning på den här veckan:)

image
Nu ska jag slänga ihop nästa veckas planering och uppdatera To Do listan sedan är kontoret definitivt stängt för idag.
Ska fixa lite i morgon innan update möte med Figge från klockan 12.00 och framåt. Han är tillbaka igen efter sina 10 dagars pappa-ledighet. Glömde ju givetvis att köpa några tidningar i dag oxå. Men överlever, får läsa i min nyinköpta bok som är lättläst vilket är precis vad som behövs just nu..

image
Nästa vecka är en lite lugnare vecka, ska ju bland annat ta min båttripp till Helsingfors. Det är bra avkopplingstid. Läsa styrelsematerial i lugn och ro för att sedan bara vara medans båten passerar Östersjön. Så länge det inte blåser förstås för då är det mindre mysigt där i hytten. En gång när jag åkte måste erkänna att jag sov med kläder på och väskan ouppackad redo att snabbt kunna lämna hytten snabbare än snabbt. Det blåste och gungade minst sagt ordentligt. Men det var då det, nu hoppas jag på en lugn och stilla båtfärd och avkoppling i min hytt. Total egentid = nyttigt & skönt. Måste komma ihåg att planera klädseln till styrelsemötet för det är fotografering till årsredovisningen mm. En katastrof vore med andra ord att glömma mirakelväskan. Befinner mig i och för sig på en Finlandsfärja som har en hel butik med mirakel så det går ju att lösa om jag nu skulle glömma min egen..

Kram

2 reaktioner på ”Mitt mötesrum..”

  1. Tack för tipset om Hotell Stureplan. Testade det i söndags och har nu gjort ett avtal för alla mina vistelser i höst.

    Det var precis som du sa – personligt, stil och underbara mötesmöjligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.