Biljetter, check..

image
Helt otroligt vad priset varierar på flygbiljetter, från dag till dag.. Tillgång och efterfrågan kan man verkligen konstatera. Efter lite trixande så hittade jag i alla fall biljetter till rimligt pris. Hade säkert kunna hitta billigare om jag valt Ryanair men jag kan bara inte flyga med dem. Inte för att jag tror att planet ska störta (men har nog en förutfattad mening om att de slarvar lite i sin jakt på effektivitet och låga priser) utan den främsta orsaken är faktiskt deras personalpolitik och dess konsekvenser..

image
Ser verkligen fram emot en vecka med värme & vila, ja jag vet att jag tjatar men jag ser sååå mycket fram emot den där ledigheten.. Har uppdaterat min iPad din senaste versionen i dag och helt plötsligt tuggar den i oändlighet när jag ska läggs till bilder så vi får se om det blir bildlöst..

image
Har ätit en riktigt god middag & mycket åt jag så jag får kraft och energi efter det där idiotiska hyperstressade arbetspasset i dag. Nu har jag stängt kontoret för i dag. I morgon nya tag men kommer dels jobba i lite mer balanserad takt sedan ska jag ta en sväng till Fältan. Behöver komplettera med kontorsmaterial, igen! Sedan köpte jag aldrig de där tidningarna i fredags så det tänker jag oxå göra. Sedan har jag två möten i morgon kväll. No wonder att man ser fram emot den där ledigheten i Marbella. Figge tillbaka på måndag = avlastning = lycka.

image
Innan vi öppnade Fredriksborg förra året och installerade vårt bokningssystem höll jag koll på alla bokningar i min stora blåa boknigskalender.. Det går ju inte nu, men själv är jag så oteknisk och har inte lärt mig bokningssystemet. Tror jag ska ta och börja med den där boken igen så att jag har en egen översikt. Istid, stenålder absolut men med flera verksamheter tror jag faktiskt att det är det bästa och snabbaste sättet för mig att ha koll på helheten. Sedan ska vi ju såklart inte använda min kalender i verksamheten utan den är bara min.. Tål att tänkas på..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.