Naglar, mat & prat..

image
Började kvällen i Mood gallerian, har bara varit där snabbt en gång tidigare. Finns en massa bra butiker där upptäckte jag om man nu ska ut och shoppa, det var ju inte syftet med kvällen så inga butiksbesök blev det.

image
Tillbringade två timmar på Five Five Nails, aldrig varit där tidigare. Alla som jobbade där var thailändare och en av dem pratade svenska. Många kunder och många som jobbade där, effektiva och duktiga. Så nu har mina naglar är ny och väldigt höstigt färg, grå/svart.. Långt ifrån den rosa färg jag haft ett par veckor nu.

image
Mina fötter som inte fått så mycket omvårdnad den sista tiden blev väl omhändertagna. Fotbad, fotvård och ny färg på tånaglarna, känns nästan som om jag har nya fötter:)
Efter avslutat besök på Five Five Nails var vi rejält hungriga. Det tråkiga med Stockholm är att man alltid måste planera och boka bord, vilket vi inte gjort..

image
Landade på Caina på Hotel Nobis, precis lagom med folk så att man kunde äta och prata i lugn och ro. Åt en supergod carpaccio på scampi till förrätt och risotto med svamp till varmrätt. Riktigt gott, framför allt förrätten. Är för trött och sliten för att orka med någon alkohol så det blev mineralvatten och en Sprite till maten för min del. Det kommer jag vara tacksam för i morgon bitti:) Precis som planerat ingen sen kväll på stan,hemma strax före 23.00. Kollat lite på TV och ska strax gå och sova en låång (hoppas jag) skönhetssömn..

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.