Dags att..

image
..börja göra mig iordning för att ge mig iväg till naglelfix mm. Är trött så det kommer inte bli en sen kväll på stan. Men man brukar, om man har tur, piggna till när man väl kommer iväg. Tur det inte är ögonfransar vi ska få fixade då hade jag garanterat somnat för det gör jag alltid.

image
Behöver både mirakelväskan och tillhörande verktyg efter duschen för att få till en någorlunda pigg look. Synd att man inte kan ”photoshoppa” sig själv, fast det är väl det man gör med mirakelväskan i och för sig. Vi får hoppas att det räcker.

image
Måste komma på vad jag ska ha på mig.. Tur att jag ska åka till Marbella en vecka där i början av oktober. Måste hämta hem lite kläder och då blir det än mer viktigt att få till det där med förvaringen i lägenheten. Både av kläder och ”kontor”. Får helt enkelt packa ner lite ”sommarkläder” i en av mina gröna flyttlådor och hänga upp lite höstkläder. Eller så tar jag med mig sommarkläderna till Marbella. Strunt samma, måste hur som helst få hit höstkläder och ordning på förvaringen.

Men innan det, hög tid att hoppa in i duschen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.