Då var det fredag..

image
Äntligen fredag och lördag och söndag framför sig och inte precis bakom sig. Även om helgen innebär jobb så stannar i alla fall mail och telefoner av så att tempot sjunker och man kan jobba lite mer a la Skalman. Först nu iväg till revisorn..

image
Kommer säkert få lite tid över mellan revisorn och naglarna, man måste blanda nytta med nöje för att orka. Då tänkte jag bege mig till Sturegallerian och äta en varm smörgås eller någon annan enklare lunch..

image
De har en rätt bra blomsterbutik i Sturegallerian, ibland får man jättemycket inspiration av deras lite annorlunda grejer ibland är de dödstråkiga. Hoppas på det första idag, behöver lite ”fägring” på hemmakontoret..

Nu full fart mot Ernst @ Young..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.