Ändrade planer..igen..

image
Mötet med revisorn gick bra, har haft honom många år så vi känner varandra bra vid det här laget. Det gör allting mycket lättare och trevligare som grädde på moset..
Nageltjejen bokade av så nu är det hemmakontoret som gäller. Men naglarna behöver verkligen tas om hand så kommer fixa dem kl 18.15 istället. Då tillsammans med en väninna och sedan efter att naglarna blivit snygga så går vi och äter något. Efter att ha haft näsan i papper och en massa möten i veckan så ska det bli skönt att gå ut och äta, prata och titta på folk. Får kompensera för återträffen som jag är så ledsen över jag inte orkade med i går..

image
Unnade mig en bukett blommor till öppna spisen och köpte även tre små pumpor. Inte färdig med höstpiffet, men får se ut så här till dess att jag fått ordning och ett pappersfritt vardagsrum. Hade kunnat köpa hela affären, fanns så mycket fint. Kom inte till Sturegallerians blomsterbutik utan landade i butiken på Norrlandsgatan. Strax intill Ernst @ Young.

image
Köpte även några kvistar ”sommarblommor” så att känslan av sommar får hänga med några dagar till. Kostade inte många kronor, är väl näst intill ogräs men lyser upp gör de.

Så nu ångar jag på en stund till det är dags att fixa till sig för naglar, mat & prat..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.