Väntan..

image
Nu har jag fått en preliminär avgångstid.. 11.15, dvs 3,5 timme försenat. Inte mycket mer att göra än att vänta..och vänta.

image
Blev lite hungrig och slog ihjäl tid med en torr varm macka sittandes på min lilla pall i ”tax free” butiken. Nu avgår ett plan så jag har lyckats snika åt mig en helt vanlig stol i anslutning till gaterna. Blir en dryg timme till om de nu håller tiden. Stackarna som skulle åka till Östersund fick precis besked att det inte kommer gå något flyg men möjligen en buss. Så därför slutar jag klaga nu..

Skulle behöva uppsöka ”dagrummet” men då kommer jag förlora min hett eftertraktade stol så får vänta ett tag..

Kommer hinna med det jag ska få gjort idag eftersom jag misslyckades med att boka om till det tidigare flyget hem..

Man blir lite sömnig av att bara sitta och vänta så här.. Men piggnar väl till får vi hoppas..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.