Snart fredag..

image
Skönt, i morgon är det fredag.. En fredag som börjar med möte med revisorn på Ernst & Young. Kommer ta någon timme, Ulrika min svägerska (är inte det ett tråkigt ord, borde heta något trevligare) ska med på i alla fall del av mötet då hon har samma revisor. Efter mötet får jag komma ihåg att få något i mig för att sedan gå och fixa naglarna. Får se vad det blir för färg de kommande veckorna på mina naglar.. Inte något rosa i alla fall för det har jag haft ett tag nu. Grått kanske eller något annat ”höstigt”.

image
När naglarna är fixade är det raka vägen hem till ”kontoret” och jobba några timmar. Men det tar på det som det heter så högarna minskar och jag börjar känna mig mer och mer ”på banan” med det mesta. Kommer väl få lite påfyllning efter mötet med revisorn i morgon, men det får man stå ut med..

image
Har ju inget ”riktigt” kontor i lägenheten så jag måste (precis som med mina kläder) hitta ett smart och bra förvaringssystem som gör det lätt att hitta både bland det som ska göras och det som är gjort. Det får bli en uppgift någon dag, men inte i morgon.

image
När kontorspasset är avklarat i morgon ska jag ha en lugn och tyst kväll. Ska komma ihåg att köpa några tidningar och hämta lite inspiration. Inspiration både till att höja mysfaktorn i lägenheten med lite växter, blommor och ljus men även till de nya hotellrummen på Fredriksborg. Men först av allt ska jag sova, för ikväll är jag riktigt trött..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.