Dimma..

image
Allt står stilla på Bromma på grund av dimman. Prognosen just nu är flygtrafiken ska komma igång strax efter nio.. Hade kunnat sova lite längre om man vetat det. Hoppas dimman lättar snabbt så att vi kan komma i väg.

Folk överallt, sitter på en pall i den sk ”taxfree butiken” och väntar och väntar.

image
Vilken fantastisk september vi har, bättre än den bästa brittsommar. Känner man ju i och för sig inte så mycket av inne i fullpackad flygplats där alla plan är försenade.. Men den där tanken att checka in på mitt eget hotell på lördag är inte så dum så jag ska kolla upp om det finns några lediga rum.. Kan man ju äta Brunch på söndagen oxå innan man åker hem till ”kontoret” igen. Hur mycket det än må vara på agendan så måste man stanna upp och ladda om mellan varven. Väsentligt oftare nu än när man var sådär 25..

image
Tror inte stora kavalleriet kommer möta upp mig när jag kommer till Kalmar, men det var väldigt fint när de gjorde det på den officiella invigningen. Har inte hittat några mingelbilder från Kalmar i de sk skvallertidningarna.. Har jag missat det, det var ju hur många fotografer och annat på plats..
Kanske kommer eller så får jag kolla om jag missat det..

Dagen blir ju väldigt förskjuten av den här dimman så det var nog tur i oturen att det inte gick att boka om till det tidigare flyget hem..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.